Nostre equip

Com va començar tot
-Pilar-

Obrim les portes de l’Escola el 1979 a Cerdanyola del Vallès, al carrer Gran Via Prat de la Riba 33. Ja fa més de 40 anys!

Era un petit centre educatiu que al seu dia complia tots els requisits que exigia la normativa vigent. Aquest és un tema pel qual sempre he estat molt rigorosa.
Però davant del canvi de normativa, vam decidir traslladar-nos a un espai més ampli i adequat a les noves necessitats.

Avui l’escola bressol Ninot és el resultat després d’haver lluitat molt per aconseguir una bona educació durant la primera etapa infantil. I ha estat gràcies al suport, la dedicació i la constància d’un gran equip i sobretot gràcies a la confiança de totes les famílies.

No hi ha més satisfacció que veure com aquells que abans portaven els seus pares avui porten els seus infants. I és que…
MÉS DE 40 ANYS CREIXENT JUNTS!

Coneix l’equip

Som un equip amb un mateix sentiment de pertinença i amb una única finalitat: L’educació i el benestar del teu fill.

Som persones preparades i amb experiència, encara que ens mantenim en continua formació sobre noves tècniques i models educatius. Som:

Directora

Educadores

Cuinera

Personal de manteniment

Personal de neteja

Relació amb la família

Familiaritat i transparència

Com escola oberta, considerem imprescindible la relació amb les famílies, per compartir espais, temps i experiències tots junts. Amb un clima de cooperació, col·laboració, fomentant la confiança i respecte a tot l’equip docent.

Acompanyant-vos, creant un clima de cooperació, col·laboració que ajudarà a fomentar la confiança, pilars essencials de la nostra llar d’infants.

Per això compartim amb vosaltres experiències que us faran sentir a gust i amb confiança. Casa nostra és casa vostra.

Una estreta relació família-escola, fonamentada en el diàleg i la comunicació quotidiana entre pares, mares i educadores, una llar d’infants molt familiar!

Caminem junts de la mà!

Contacta con nosotros para más información

Ponte en contacto con nuestra escuela llamando al 935 806 197 o al 630 720 374 o envía un correo electrónico a ninotinfants@telefonica.net. ¡Estaremos encantados de atenderte!