escuela infantil en Cerdanyola

El nostre jardí, espai de vivències!

El Jardí de la Ninot el va dissenyar, amb molta Il·lusió, disposa de quatre espais totalment diferenciats a mida de les necessitats dels nostres infants.
Un jardí de més de 500 m² amb zones diferenciades, tots els espais estan ben definits amb moltes possibilitats pet poder gaudir, alhora, tots els infants de l’escola. Creant àrees de joc per tal que els infants s’hi desplacin amb autonomia trobant materials atractius que permetin la descoberta, l’observació i el joc en totes les seves formes.
Es mol més que un pati, és una continuïtat dels espais interiors.

L’espai exterior és una de les millors cartes de presentació que pot tenir una llar d’infants per conèixer el seu projecte educatiu.
Diu molt de com som i què volem. Espais amb moltes possibilitats educatives on l’infant pugui gaudir d’experiències i vivències per construir bons moments i records. Espais plens de vida, un dels pocs espais, si no l’únic, pensat exclusivament per al joc i l’esbarjo dels infants i, alhora, és un espai educatiu a on potenciem l’autonomia de l’infant que el farà anar més enllà en el seu desenvolupament afavorint: l’observació, l’experimentació, el coneixement de l’entorn natural i social.
Espais d’oportunitats educatives, ric en propostes, estímuls i reptes.

No ens podem oblidar que la natura ens provoca sensacions, emocions, harmonia, estímuls, interès, sensació de llibertat, imaginació i creativitat, tot això permet a l’infant sentir i trobar-se a si mateix.

Els nostres espais exteriors són saludables amb ombra, racons, un hort, per fer petites o grans activitats, un privilegi per a tots!!

El contacte amb un entorn natural, agradable i ben estructurat durant els primers anys de vida té efectes positius en l’àmbit de salut i també pel que fa a l’educació mediambiental dels infants.

Un dels nostres objectius és observar com el dia a dia els infants creixen amb els seus descobriments. Els acompanyem en les seves descobertes i progressos, veient com els hi crida l’atenció un cargol, una sargantana, el cant dels ocells… No cal dir-ho, observar el creixement de les flors, ¡¡l’olor de les herbes aromàtiques o el fet de poder menjar-se una maduixa o un tomàquet del nostre hortet!!

És un espai educatiu, un espai per gaudir!!!

Contacta con nosotros para más información

Ponte en contacto con nuestra escuela llamando al 935 806 197 o al 630 720 374 o envía un correo electrónico a ninotinfants@telefonica.net. ¡Estaremos encantados de atenderte!